Családunk bababoltja

babaszafari_logo.jpg

A Mi kismamánk blogja

Megosztom Veletek a várandósságom örömteli és kevésbé örömteli pillanatait is. Azt remélve, hogy ezzel hozzá tudok majd járulni a Ti ismereteitek bővítéséhez, vagy egyszerűen csak pár percnyi kikapcsolódást tudok nyújtani a zsúfolt mindennapokban.

Családunk bababoltja

      babaszafari_logo.jpg

Indavideó

Interjú Vandával

2012.06.04. 17:26 :: A Mi kismamánk

Babaszafari Online TV

Sziasztok!

Csütörtökön 12.30-kor a Babaszafari Online TV első adásában látjuk vendégül Vandát, akivel beszélgetni fogunk az anyaságról, a várandósság örömeiről és viszontagságairól.
Az adás közben élőben is kérdezhettek tőle, de feltehetitek kérdéseiteket az onlinetv@babaszafari.hu email-címen is vagy a Babaszafari facebook oldalán!

Várunk Benneteket !

Szólj hozzá!

Címkék: tv interjú gyerek anya újszülött kismama bolt baba születés babavárás online tv anyuka babaszületés bababolt várandóság

A bejegyzés trackback címe:

https://amikismamank.blog.hu/api/trackback/id/tr914565138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása